Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene îi bagă în ceață pe părinții elevilor

102
Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene îi bagă în ceață pe părinții elevilor - ministerulinvestitiilorsiproiect-1662560743.jpg

Articole de la același autor

În vederea informării corecte și obiective a opiniei publice, Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene dezminte informația vehiculată în spațiul public potrivit căreia ar fi necesare declarații notariale pentru a beneficia de tichetele educaționale în valoare de 500 de lei oferite prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD), se spune într-un comunicat de presă.

Pentru stabilirea listelor destinatarilor finali pentru anii școlari 2021-2022, respectiv 2022-2023, nu au fost prevăzute sau solicitate declarații notariale persoanelor care nu realizează venituri.

Ministerul precizează negru pe alb că: „Stimulentul educațional se acordă în baza cererii depuse de unul dintre părinții elevului, înregistrată până la data de 10 septembrie la unitatea de învățământ la care elevul este înscris. Această cerere trebuie însoțită doar de adeverința de venit aferentă lunii iulie 2022.”

Comunicatul ministerului are darul să-i bage în ceață pe bieții părinți ai elevilor. Dacă n-au realizat venituri în luna iulie 2022, care anume entitate le poate elibera o adeverință în acest sens?

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 Septembrie 2022
Stire din Economie : Incendiu pe un portcontainer chinezesc
Pagina a fost generata in 0.6053 secunde