Ministrul agriculturii se pune bine cu francezii. Se caută noi proiecte de cooperare

122
În cadrul vizitei oficiale la Paris, cu ocazia deschiderii celei de-a 50-a ediții a Salonului Internațional pentru Agricultură (SIA) și a Salonului Mașinismului Agricol (SIMA), Daniel Constantin, ministrul agriculturii și dezvoltării rurale, a avut mai multe întâlniri de lucru cu membri ai Guvernului francez pe subiecte de interes comun. Astfel, s-a întâlnit cu Stephane Le Foll, ministrul agriculturii, industriei agroalimentare și pădurilor din Republica Franceză, precum și cu Benoît Hamon, ministrul delegat pentru consum din Franța.

Cu ministrul Le Foll au fost discutate posibilitățile de identificare a unor noi proiecte de cooperare în domeniul agriculturii și industriei alimentare, ținând cont de expertiza franceză în domeniu, dar și aspecte de interes comun referitoare la Reforma Politicii Agricole Comune (PAC) pentru 2014 - 2020.

Principalul subiect discutat cu ministrul delegat pentru consum din Franța a fost cazul cărnii de cal și, cu această ocazie, ministrul Hamon i-a mulțumit ministrului român al Agriculturii pentru promptitudinea de care a dat dovadă, apreciind totodată buna coordonare între autoritățile române și cele franceze în această situație.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3305 secunde