Ministrul Dezvoltării a semnat noi contracte de investiții în infrastructura de transport verde

252
Ministrul Dezvoltării a semnat noi contracte de investiții în infrastructura de transport verde - aufostsemnate156denoicontractede-1673193662.jpg

Articole de la același autor

Cseke Attila - ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației - a semnat 156 de noi contracte finanțate prin componenta „Fondul local” din Planul Național de Redresare și Reziliență. Contractele încheiate cu 150 de unități administrativ-teritoriale vizează asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin realizarea unor baze de date GIS la nivel local și a unor sisteme inteligente de management local pentru dezvoltarea de servicii și structuri de sprijin, specializate pentru administrația publică, precum și prin achiziționarea unor sisteme de monitorizare și siguranță a spațiului public și a unor drone pentru inspectarea zonelor și situațiilor de risc. Valoarea totală a acestora este de 201.698.245 de lei.

Până în prezent, prin cele trei componente ale PNRR, au fost semnate 2.608 contracte de finanțare, în valoare totală de 19.140.319.163 de lei, a precizat ministrul.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.565 secunde