Concurs Ministrul Elena Udrea dezbate perspectivele litoralului românesc

377

Articole de la același autor

Ministerul Dezvoltării Regio-nale și Turismului organizează în zilele de 24 și 25 aprilie 2010, la Hotel Paradiso, din Mangalia, seminarul cu tema "Urbanismul și turismul durabil – o provocare pentru relansarea litoralului românesc".
La deschiderea seminarului participă ministrul Elena Udrea.
Participanții la eveniment vor dezbate tendințele actuale în dezvoltarea urbană și în promovarea turismului pe litoralul românesc și vor identifica soluțiile privind reabilitarea litoralului românesc și a activității de turism în această zonă, se arată în comunicatul de presă al ministerului.
Dezbaterile se vor finaliza în cadrul unei mese rotunde intitulate "Perspectivele litoralului românesc - soluții și parteneriate pentru reabilitarea integrată a litoralului și asigurarea unui turism competitiv în zonă".
Evenimentul face parte dintr-o serie de acțiuni demarate de MDRT în vederea realizării unui parteneriat cu toți factorii implicați (reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, ai mediului de afaceri, ai mediului universitar, precum și ai organizațiilor neguvernamentale cu preocupări în domeniul urbanismului și protecției mediului) în vederea amenajării litoralului românesc pentru un turism durabil și competitiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7764 secunde