Ministrul Transporturilor umflă schema de personal

500
Ministrul Transporturilor umflă schema de personal - ministrultransporturilor-1517926997.jpg

Articole de la același autor

În intervalul de numai 3 luni și 12 zile, cât a stat la "cârma" Ministerului Transporturilor, Felix Stroe a demis câțiva șefi de companii incapabili. Dar pentru că Guvernul Tudose a fost mazilit, n-a mai apucat să-și pună în aplicare intenția de a realiza prima restructurare serioasă din Ministerul Transporturilor. Stroe declarase public că din cei 383 de angajați urma să rețină doar 300. 


Lucian Șova, noul ocupant al instabilului fotoliu de ministru al Transporturilor, are alte gânduri. Dimpotrivă, el intenționează să umfle schema de la Transporturi cu încă zece posturi, după cum o demonstrează proiectul de hotărâre de guvern pentru modificarea actului normativ ce stă la baza organizării și funcționării ministerului. 


Acesta prevede "suplimentarea cu 10 posturi a numărului maxim de posturi al Ministerului Transporturilor, respectiv, de la 486 posturi la 496 posturi, exclusiv demnitarii și posturile aferente cabinetului ministrului, pentru a duce la îndeplinire responsabilitățile derivate din suplimentarea funcțiilor delegate OIT prin Legea nr. 8/2018."


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4091 secunde