Misiune economică în SUA - Coasta de Est pentru oamenii de afaceri constănțeni

58
Misiune economică în SUA - Coasta de Est pentru oamenii de afaceri constănțeni - sediuccina441351785281-1368089578.jpg
Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) își propune organizarea, în perioada 10 - 23 iulie 2013, a unei misiuni economice în Statele Unite - Coasta de Est, cu întâlniri de afaceri în cadrul Consulatului General al României la New York și Consulatului Onorific al României la Miami.




Reprezentanții firmelor românești vor avea ocazia să se întâlnească cu oameni de afaceri din domeniul lor de activitate. Vizita delegației române în SUA face parte din programul profesional al misiunilor economice organizate în anul 2013 de CCINA Constanța. 


Având în vedere faptul că vor fi organizate întâlniri bilaterale, din delegația română pot face parte reprezentanți ai unor companii / instituții cu diverse domenii de activitate, au precizat reprezentanții CCINA Constanța. Potrivit acestora, interesul membrilor delegației române se îndreaptă către identificarea de noi oportunități de afaceri, export-import și cooperare în diverse domenii.


Mai multe detalii legate de participarea la această misiune economică puteți solicita la numărul de telefon 0241.619854.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3153 secunde