Moș Crăciun - SLN vine la 725 de copii de marinari

368
4
Moș Crăciun - SLN vine la 725 de copii de marinari - moscraciunsln-1386180782.jpg

Articole de la același autor

Sindicatul Liber al Navigatorilor organizează sărbătoarea Pomului de Crăciun pentru copiii marinarilor. Pe adresa lui, a sosit următoarea radiogramă de la Polul Nord: "Dragii Moșului, pregătiți Pomul de Crăciun și colindele! În curând voi sosi la Constanța. Trimit de pe acum sacul cu daruri. Până sosesc eu, vă rog pe voi să le împărțiți puilor de lupi de mare. Semnat, Moș Crăciun"
La puțin timp, o sanie trasă de reni a oprit în portul Constanța și spiridușii au descărcat daruri multe și bogate la SLN. Cadourile urmează a fi împărțite copiilor navigatorilor membri de sindicat, cu vârsta sub 16 ani, la sediul SLN din incinta portului, în perioada 16 - 20 de-cembrie 2013, între orele 9 și 14. Pentru ridicarea pachetelor, trebuie prezentat carnetul de marinar sau actul de identitate precum și cer-tificatul de naștere al copilului. "În lume, nu sunt multe sindicate ale navigatorilor care organizează Pomul de Crăciun pentru copiii marinarilor. SLN a făcut din această sărbătoare o tradiție. Rolul principal al sindicatelor este să-i protejeze pe navigatori, mai puțin să organizeze serbări. Noi venim și cu aceste servicii pentru membrii noștri de sindicat, pe lângă celelalte pe care le asigurăm, iar oamenii apreciază acest lucru. În acest an, circa 725 de copii vor primi cadouri din partea Moșului" - a anunțat comitetul exe-cutiv al SLN.


Comentează știrea

MITRAN GEORGE
19 decembrie 2013
CADOUL DE CRACIUN

Va salut,cu respect,ma numesc MITRAN GEORGE,ultimul meu voiaj a fost pe nava CMA CGM RIGOLETTO,de pe care am debarcat in luna MAI 2013,nemai plecind in voiaj pina la aceasta data din cauza unor probleme medicale in familie.Mentionez ca pina la data debarcarii s Va salut,cu respect!Ma numesc MITRAN GEORGE,CM nr.3618,ultima ambarcare a fost pe nava CMA-CGM RIGOLETTO,de oe care am debarcat in mai 2013.Din cauza unor probleme de sanatate in familie am fost nevoit pina la aceasta data sa ramin acasa!Fiind ambarcat prin agentia CMA-SHIPS,stiu ca s-au platit taxele de sindicat catre SLN CONSTANTA!Intrebarea mea este:pot lua cadoul pentru sarbatori al fiicei mele de 13 ani,doveditor cu certificatul de nastere?Mentionez ca,acest cadou l-am luat de putine ori,restul datilor cind s-a dat fiind in voiaj!Ce as vrea sa va mai spun este ca data Dumneavoastra de dat aceste cadouri este 16-20/dec/2013,si eu nu pot ajuge la Dvs mai inainte de 21/dec/2013.Va multumesc anticipat!Va rog daca acest mesaj ajunge la Dvs,sa-mi spuneti cind pot veni sa iau pachetul!

Mitran George
19 decembrie 2013
de mai sus

Cred ca am gresit!Eu initial am vru sa trimit acest mesaj SLN-ului,dar nu am nimerit-o!Eu nu prea sunt cu d-astea,adica cu IT-UL.Daca citeste cineva si ma poate ajuta ca acest E-mail sa ajunga unde am vrut eu (SLN),ii multumesc F.F.F mult!!!

magic leverag hair rollers
26 mai 2014
magic leverag hair rollers

The is likely to get a new subframe, that will help in making more room for a passenger and hard bags. A larger fairing with the requisite beak will be found at the front end. The bike is expected to come with variable ride modes, traction control, ABS, and optional Dynamic Damping Control electronic suspension. As can be made out, the bike looks almost production ready, and could be unveiled around the last quarter of this year, as a 2015 model. magic leverag hair rollers http://magicleveraghairrollers.tripod.com

honda vfr fairings
3 iunie 2014
honda vfr fairings

The is likely to get a new subframe, that will help in making more room for a passenger and hard bags. A larger fairing with the requisite beak will be found at the front end. The bike is expected to come with variable ride modes, traction control, ABS, and optional Dynamic Damping Control electronic suspension. As can be made out, the bike looks almost production ready, and could be unveiled around the last quarter of this year, as a 2015 model. honda vfr fairings http://hondavfrfairings.tripod.com

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3509 secunde