Moș Crăciun vine la copiii lupilor de mare

126
1

Articole de la același autor

Sindicatul Liber al Navigatorilor a primit următoarea radiogramă de la Polul Nord: "Dragii Moșului, pregătiți Pomul de Crăciun și colindele! În curând voi sosi la Constanța. Trimit de pe acum sacul cu daruri. Până sosesc eu, vă rog pe voi să le împărțiți puilor de lupi de mare. Semnat, Moș Crăciun".

La puțin timp, o sanie trasă de reni a oprit în portul Constanța și spiridușii au descărcat daruri mai multe și mai bogate decât oricând. Cadourile vor fi împărțite unui număr de 800 de copii ai navigatorilor membri de sindicat, la sediul SLN, din incinta portului, în perioada 11 - 19 decembrie 2014, între orele 9 și 14. Serbarea Pomului de Crăciun va avea loc sâmbătă, 20 decembrie, la Seamens’ Club (Clubul marinarilor), din Constanța. 

Comentează știrea

liviu
6 decembrie 2014
Info

Oferte de lucru alternative pentru toate localitatile! Oferim seriozitate maxima! Incheiati pe loc contract legal! S-au acordat deja primele castiguri! Oamenii sunt foarte multumiti! Avem dovada castigurilor! NU e MLM si NU e joc piramidal! Castigati 300 de dolari lunar, lucrand 3 ore pe zi ca operator online! Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Vineri, 05 Septembrie 2014
Stire din Economie : Ce face SLN pentru cadeți?
Pagina a fost generata in 0.6234 secunde