Mozaic economic

125
Mozaic economic - rsz6platacardss-1474439829.jpg

Articole de la același autor

Prestatorii de servicii de plată cu cardul vor fi sancționați cu amenzi de 4.000 - 10.000 de lei, dacă nu respectă normele europene privind comisioanele interbancare. Constatarea contravențiilor și aplicarea amenzilor va fi făcută de Agenția Națională pentru Protecția Consumatorilor.

Indicele ROBOR la 3 luni, în funcție de care se calculează dobânda variabilă pentru împrumuturile în lei, a coborât la un minim istoric de 0,70% pe an. Românii care au contractat credite în lei ar putea achita rate mai mici în luna octombrie 2016.

Mai mult de 32% din gospodăriile populației nu fac față cheltuielilor importante, arată studiul "Condițiile de viață ale populației în anul 2015". Plățile restante cele mai frecvente au fost la energia electrică (54,6% din gospodăriile cu restanțe), întreținerea locu-inței (53,2%) și abonamentul telefonic (34,1%). 21% dintre gospodării nu și-au permis consumul a cel puțin un fel de mâncare cu carne sau pește o dată la două zile.

Majoritatea curselor companiei de transport Lyft se vor realiza, peste aproximativ cinci ani, cu mașini fără șofer. Această modalitate de transport se va dovedi mai ieftină decât deținerea unui automobil în proprietate, afirmă John Zimmer, președintele companiei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6473 secunde