Cum vă puteți da seama dacă mașina are kilometrajul modificat

1765
3
Cum vă puteți da seama dacă mașina are kilometrajul modificat - cumvaputeti-1473091402.jpg
Detaliile fac diferența. Atunci când îți cumperi o mașină la mâna a doua, este bine să verifici în primul rând dacă a fost lovită. O altă problemă destul de întâlnită este numărul de kilometri pe care îi arată bordul. Practic, absolut toate kilometrajele, de la orice model de mașină, pot fi date înapoi, dar în România acest lucru nu este ilegal cum este în Germania, unde fapta este pedepsită penal, intrând la infracțiunea de înșelătorie. 


Iată câteva detalii la care trebuie să te uiți, pentru a-ți da seama dacă mașina are kilometrajul dat înapoi. Dacă are baterie aftermarket, nu cea originală, asta înseamnă că mașina are peste 80.000-100.000 km, întrucât un acumulator de primă echipare nu ține niciodată mai mult.


De asemenea, dacă pedalele sunt uzate și cauciucul de pe ele este ros, atunci mașina are cu siguranță peste 100.000 de km. Probabil că cel mai important detaliu, de luat în seamă pentru a estima numărul de kilometri constă în gra-dul de uzură al cotierei.


Astfel, dacă mașina are o cotieră roasă, este posibil să fi circulat peste 130.000 km, în-trucât cotierele sunt realizate dintr-un material extrem de rezistent. Nu în ultimul rând, dacă amortizoarele nu sunt cele originale, din fa-brică, autoturismul are peste 150.000 de km. 


Comentează știrea

Eu
5 septembrie 2016
Km

Ce stire de senzationala,asa ceva chiar nu stiam.Daca ne spuneti ca si roata este rotunda asta da stire.:-) :-) :-)

ccc
6 septembrie 2016
ccc

Mai simplu: Daca vrei sa cumperi de la un samsar sau un tigan, din start iei teapa la km, la defecte ascunse, elemente vopsite. Daca iei de la primul proprietar, ai sanse sa aiba acei km, dar fii sigur ca nu prea a bagat bani in piese sau ca a avut grija de ea. Oricum, nimeni nu vinde masina daca este buna, 99% o vand pentru ca incepe sa ceara bani, MULTI bani, motoare praf, turbine, egr la pamant, pompe, injectoare....mai platesti o data masina.

Gigel
6 septembrie 2016
Km

La datul kilometrilor inapoi s-a ajuns datorita prostiei romanesti. Am avut golf 4 din 2004 cu 254.000 km reali si prostii din romania spuneau ca sunt km foarte multi. Ceri sa fi prostit esti prostit.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2979 secunde