DE CE FUGEA "BULGARUL" DE POLIȚIE. Culmea ironiei, mașina primarului avea tot numere "bulgărești". Cât vor mai fi tolerate rablele cu numere de Bulgaria?

14035
2
DE CE FUGEA
Șoferul autoturismului Volkswagen Sharan cu numere de Bulgaria ar fi intrat în intersecția 1 Mai cu prelungirea străzii Traian pe culoarea roșie a semafoului, fiind urmărit de un echipaj de la Poliția Rutieră. Oamenii legii spun că șoferul a fost surprins de radar cu viteză foarte mare pe b-dul 1 Mai. 




Însă, suspectul nu a oprit la semnalele agentului rutier, moment în care s-a trecut la urmărirea sa cu autospecialele Poliției. Ajuns în zonă Gării, nu a oprit la culoarea roșie a semaforului și a trecut cu viteză prin intersecție, unde s-a izbit de un autoturism Skoda Octavia, culmea, tot cu numere "bulgărești", în care se afla primarul din Ghindărești și contabila Primăriei.


Oamenii legii caută acum să afle motivul adevărat pentru care șoferul fugar nu a oprit la semnalele polițiștilor, fiind greu de crezut că a recurs la acest gest doar pentru că a depășit viteza regulamentară. 


Așa cum tot susțin polițiștii, autoturismele cu numere de Bulgaria sunt în general folosite la comiterea a tot felul de infracțiuni, făptașii fiind încurajați de greutatea cu care se reușește identificarea autoturismelor în baza de date a Poliției. Așa se face că în Constanța, de la proxeneți la tâlhari, toți folosesc mașini "bulgărești", cărora reușesc să le piardă urma prin vânzări succesive.




Comentează știrea

hdksh
5 august 2016
cazane cu numere de BG

Am mai scăpat de două cazane cu numere de Bulgaria

Florin
5 august 2016
taxa de mediu ilegala

Nu inteleg care este problema cu masinile pe Bulgaria pai cum sa o inscriu pe Ro atata timp cat taxa si impozitele este mai mare decat valoarea masini

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4902 secunde