Navigaţie, gaze naturale, bursă. INFO economic

132
Navigaţie, gaze naturale, bursă. INFO economic - 1-1682924440.jpg

Articole de la același autor

l Un accident de navigaţie a avut loc în dana Terminal Barje 5 a Portului Constanţa. Un împingător sub pavilion Cehia a intrat în coliziune cu un convoi ce se afla în manevră. În urma impactului, nava cehă a suferit o gaură de apă în bordul babord. Trei împingătoare au fost trimise în asistenţă şi au acţionat cu patru pompe pentru evacuarea apei, dar, în ciuda eforturilor, împingătorul avariat s-a scufundat. Cei cinci membri ai echipajului au fost salvaţi şi se află înafara oricărui pericol.

l Programul de investiţii al Transgaz pentru dezvoltarea Sistemului Naţional de Transport în următorul deceniu este estimat la peste 3,2 miliarde euro, se arată într-un comunicat al companiei. Programul cuprinde investiţii pentru dezvoltarea strategică şi sustenabilă a infrastructurii de transport gaze naturale din România şi conformarea sa la cerinţele reglementărilor europene privind Acordul Verde European şi decarbonizarea.

l Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a pierdut 720 milioane de lei la capitalizare, respectiv 0,34%, săptămâna trecută, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a crescut cu 24,35%, în comparaţie cu săptămâna anterioară. Potrivit datelor publicate de BVB, capitalizarea bursieră a ajuns la 211,065 miliarde de lei, în perioada 24-28 aprilie 2023, în scădere de la 211,785 miliarde de lei, în perioada 17-21 aprilie 2023. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4176 secunde