Neymar a dezvăluit care sunt cele două lucruri pe care le face înaintea fiecărui meci

665
Neymar a dezvăluit care sunt cele două lucruri pe care le face înaintea fiecărui meci - 15655185764110-1569415672.jpg

Articole recomandate

Neymar a avut parte de o revenire de senzație la PSG. Starul brazilian a jucat două meciuri pentru campioana Franței în acest sezon și de fiecare dată a fost decisiv.

Acesta a revenit pe teren după 4 luni la PSG, în partida cu Strasbourg, în care a reușit să marcheze unicul gol al partidei. Neymar a vorbit despre un aspect mai puțin cunoscut. Mai exact, Neymar a dezvăluit ce face înaintea fiecărui meci.

"Ascult muzică înainte de fiecare meci și mă rog mereu, uneori cu tatăl meu. Cred că acestea sunt lucruri care mă fac să mă simt bine", a spus Neymar, într-un interviu acordat celor de la Mirror.

Neymar: "De multe ori am simțit că m-am prăbușit!"


Neymar s-a aflat în conflict cu cei din conducerea celor de la PSG. Mai mult, starul brazilian nu și-a ascuns dorința de a pleca la Barcelona. Până la urmă, Neymar a rămas la Paris.

"Uneori am zile grele, pentru că mereu trebuie să fii perfect. Și ca om, este imposibil să fii perfect. De multe ori am simțit că m-am prăbușit. Dar cred că este normal să mai dai greș. Face parte din viață și datorită acestor greșeli te maturizezi și înveți", a mai spus Neymar. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 25 Septembrie 2019
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Marţi, 24 Septembrie 2019
Stire din Economie : Euro a cedat 0,01% în lupta cu leul
Marţi, 24 Septembrie 2019
Stire din Economie : Moarte suspectă pe un bulk-carrier
Pagina a fost generata in 0.714 secunde