Noile tehnologii ASUS, prezentate constănțenilor cu chef de joacă

360
Noile tehnologii ASUS, prezentate constănțenilor cu chef de joacă - ddfac287e658688c74fc5d62d83601c0.jpg
A fost un sfârșit de săptămână plin pentru echipa de marketing ASUS - unul dintre cei mai importanți jucători IT de pe piață. Timp de două zile, 20 și 21 mai, a fost alături de constănțeni, la City Park Mall, în zona liftului panoramic, nivelul Lake Level, acolo unde a avut loc un eveniment special pentru iubitorii de tehnologie și nu numai.
Vineri după ora 14.00, constănțenii au fost așteptați să descopere lumea 3D. Au fost organizate competiții de gaming pe cele mai cunoscute jocuri, ca Need for Speed, FIFA sau Call of Duty Black Ops la care mai ales tinerii nu s-au lăsat rugați să participe.
Cei mai pricepuți au câștigat media playere sau câte un mouse optic, dar și constănțenii nu tocmai pasionați de jocuri au avut ce vedea și testa. Cele mai performante laptopuri și netbookuri ASUS au stat la dispoziția lor. De altfel, cea de-a doua zi în care echipa ASUS a fost prezentă la Constanța a fost dedicată designului.
"Sâmbătă a fost o zi dedicată fashionului și designului. Avem o gamă extinsă de laptopuri cărora li s-a acordat o atenție deosebită fix pe aspectul acesta, pe design, pentru că una este să ai un produs funcțional, cu totul alta este să ai un produs care să te încânte când pui mâna pe el. Avem echipe de designeri care lucrează intens la problema aceasta, colaborări cu nume foarte importante din industria designului, ca David Lewis, designer șef la Bang & Olufsen", a precizat reprezentantul de marketing al ASUS, Octavian Dunăre.
Tot sâmbătă constănțenii au putut participa și la curse de mașinuțe teleghidate, iar doamnele și domnișoarele, care încep să fie tot mai preocupate de tehnologie, au beneficiat de ședințe de make-up. Și publicul feminin a avut ce vedea. Designul numeroaselor modele de laptopuri ori netbookuri a fost creat special pentru acesta.
Pe lângă elegantul minilaptop Karim Rashid, prezentat în două variante, roz viu și culoarea cafelei, la Constanța a ajuns și un model de netbook Lamborghini. Octavian Dunăre ne-a mărturisit că românii vor avea parte de o și mai mare surpriză. În curând urmează să ajungă în România și un laptop Lamborghini, care va costa undeva pe la 8.000 lei. "Este tot ce se poate mai bun în tehnologie - cele mai rapide procesoare, cea mai rapidă memorie și cea mai multă, cele mai rapizi unități de stocare. Elementele de design sunt inspirate din Lamborghini Reventon. Are touchpad-ul din piele cusută exact ca un bord de Lamborghini. Va veni în două culori, negru, o culoare sobră, și potocaliul Lamborghini. Un laptop ultraportabil, de 13 inchi, are 19 mm grosime. Autonomia se poate duce până la 10 ore", a explicat Octavian Dunăre.
O altă vedetă a prezentării de vineri și sâmbătă a fost și un laptop îmbrăcat în lemn de bambus, ceea ce face ca fiecare model să fie unic. ASUS are o inițiativă ecologică - Green ASUS - în care încearcă să meargă cât de departe se poate în protejarea mediului. Aproximativ 25% din plasticul folosit în mod normal a fost înlocuit cu lemn de bambus.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0746 secunde