Horoscop

341
Berbec (21 martie - 20 aprilie): În cursul dimineții, intervine ceva neprevăzut, dar plăcut, care vă schimbă tot programul zilei. Ascultați-vă intuiția dacă trebuie să luați decizii importante.
Taur (21 aprilie - 21 mai): Sunteți plin de entuziasm și pus pe schimbări. Acum este momentul să vă faceți planuri de viitor. Este o zi prielnică pentru investiții, afaceri și călătorii în interes personal. Azi puteți avea succes în tot ce faceți.
Gemeni (22 mai - 21 iunie): Vă îmbunătățiți considerabil situația financiară. Aveți ocazia să faceți o investiție rentabilă, pe termen lung. Menajați-vă sănătatea!
Rac (22 iunie - 22 iulie): Aveți încredere în forțele proprii și dați dovadă de spirit de aventură. Nu riscați prea mult. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie.
Leu (23 iulie - 22 august): Dimineață primiți un cadou de la o persoană dragă. Aveți o capacitate de comunicare deosebită și colaborați excelent cu cei din jur. Feriți-vă de excese!
Fecioară (23 august - 21 septembrie): Dispuneți de multă energie fizică și intelectuală, ceea ce vă încurajează să începeți noi activități. Prietenii vă ajută să terminați o lucrare complexă.
Balanță (22 septembrie - 22 octombrie): Este momentul să porniți o afacere plănuită mai demult. Vă avantajează capacitatea de a lua decizii corecte.
Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie): Dimineața vă hotărâți să vă schimbați programul stabilit. S-ar putea să organizați o petrecere cu prietenii.
Săgetător (22 noiembrie - 20 decembrie): Este posibil, dacă nu vă menajați suficient, să aveți probleme de sănătate din cauza surmenajului. Munciți mai puțin și acordați mai mult timp odihnei!
Capricorn (21 decembrie - 19 ianuarie): Aveți succes în societate și în afaceri. Dimineață hotărâți să plecați într-o călătorie importantă. S-ar putea să întâmpinați dificultăți.
Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie): Sunteți foarte bine dispus și luați decizii inspirate în problemele de natură financiară. Este o zi bună pentru comunicarea cu persoane mai tinere din anturaj. Aveți grijă să vă respectați promisiunile!
Pești (19 februarie - 20 martie): Ușurința cu care comunicați vă favorizează relațiile cu persoanele din anturaj. Perspectivele unei călătorii în interes personal devin tot mai clare. Sunt șanse să obțineți câștiguri frumoase din activități comerciale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 21 Mai 2011
Stire din Fun : Angajăm vânzătoare isteață!
Vineri, 20 Mai 2011
Stire din Fun : Test pentru fete frumoase
Pagina a fost generata in 1.8145 secunde