Noul BMW X3, lansat de Bavaria Motors la Constanța

858
Noul BMW X3, lansat de Bavaria Motors la Constanța - aabf45dfe055989743fbec9020c799ed.jpg
Bucurie mare, sâmbătă, la Constanța. Bavaria Motors a lansat la malul mării noul BMW X3, prilej cu care sute de clienți, potențiali clienți sau simpli curioși au luat cu asalt showroom-ul de pe DN2A, între Constanța și Ovidiu.
Oaspeții au putut admira, cu acest prilej, noul model BMW X3, aflat în premieră la Constanța. De fapt, acest eveniment a coincis cu lansarea oficială a mașinii în toate țările europene și în toate showroom-urile Automobile Bavaria din România.
Așa cum și-au obișnuit clienții și vizitatorii, reprezentanții BMW de la Constanța au creat o atmosferă deosebită, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici. De asemenea, oaspeții au participat la o tombolă cu premii surpriză și jocuri interactive.
Însă, vedeta evenimentului a fost noul BMW X3, care va duce ștafeta performanței și a succesului mai departe. Noul BMW X3 este o continuare firească a formulei care a stat la baza succesului înre-gistrat de primul model SAV în segmentul său. Cu o agilitate mult îmbunătățită, un confort al călăto-riei optimizat vizibil, cu mai mult spațiu decât oricare dintre concurenții săi și cu opțiuni inovatoare de echipare, noul model oferă con-dițiile ideale pentru a ocupa aceeași poziție ca și predecesorul său.
Designul caroseriei noului BMW X3 a suferit transformări vizibile. Combinația dintre partea frontală plată și spatele ridicat creează impresia unei arcuiri dinamice atunci când automobilul este privit dintr-o parte, ceea ce subliniază aptitudinile sportive ale modelului. La interior, BMW X3 își respectă standardele prin spațiu generos, materialele de calitate și suprafețele conturate în stilul mărcii împrumută interiorului o ambianță premium modernă și o funcționalitate inteligentă.
Noul BMW X3 oferă două motoare revoluționare. Propulsorul diesel cu patru cilindri de la noul BMW X3 xDrive20d dezvoltă o putere maximă de 135 kW / 184 CP, în timp ce consumul mediu ajunge la 5,6 litri per 100 kilometri. Noul BMW X3 xDrive35i este echipat cu un motor pe benzină, cu șase cilindri dispuși în linie, a cărui putere maximă este de 225 kW / 306 CP. De asemenea, modelul vine dotat standard cu o cutie de viteze automată cu opt trepte. În premieră, transmisia automată este combinată cu funcția Auto Start Stop, care dezactivează automat motorul la stop sau la blocaje în trafic. Imediat ce pedala de frână este eliberată, motorul repornește.
Noul BMW X3 este disponibil la showroom-ul Bavaria Motors din Constanța, prețurile noului model începând de la 33.200 Euro fără TVA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6025 secunde