Noul Opel Astra, vedeta anului la Expocar Constanța

737
Noul Opel Astra, vedeta anului la Expocar Constanța - 88386de25cbaf788591d37cc5594bedb.jpg
În acest week-end, dealerul auto Expocar Constanța a organizat un eveniment "Open Doors", pentru a prezenta cea mai recentă creație a constructorului german Opel – Astra 2010.

Vehiculul a câștigat trofeul "Mașina anului 2010 în România", acordat de presa de specialitate, și promite să fie un hatchback de succes, datorită numărului mare de tehnologii noi, accesibile la un preț competitiv – 12.750 euro, TVA inclus, cel mai ieftin model.
Noul Astra este echipat cu o gamă complet nouă de sisteme de propulsie, eficiente din punct de vedere al consumului de carburant, care a fost redus cu 12%, compa-rativ cu generația precedentă.
Poate și de aceea, modelul Astra s-a aflat în primele trei locuri din clasamentul de vânzări al vehiculelor din clasa compactă, în ultimii zece ani.
"La fel ca și modelul Insignia, noul Astra poate fi echipat cu inteligentul sistem electronic de conducere Opel FlexRide, o raritate în clasa sa. Sistemul suspensiilor FlexRide se adaptează în mod continuu la modificările stilului de conducere și vitezei de abordare a virajelor. În plus, acesta oferă posibilitatea alegerii între trei setări – Standard, Sport și Tour – pe lângă elemente suplimentare de personalizare", spune Mariana Macovei, oficial Expocar.
Noul Astra are o lungime totală de 2,685 metri, o lățime de 1,544 metri în față și de 1,588 metri în spate, iar ecartamentele sunt mărite cu 56, respectiv 70 mm. Acest lucru conferă autovehiculului o amprentă la sol mai mare, contribuind la o manevrabilitate mai stabilă și la o aderență mai bună.
Rigiditatea părții centrale a structurii caroseriei este îmbunătățită cu 43% la torsiune și cu 10% la încovoiere, potrivit datelor tehnice Opel. Rigiditatea sporită este benefică pentru confort, reducând zgomotele și vibrațiile din habitaclu.
Șasiul modelului Opel Astra a fost proiectat ca un sistem mecatronic, care integrează în totalitate funcțiile mecanice și butoanele de comandă electronică. Brațul Watts, o inovație Opel, preia forțele laterale din timpul virajelor, asigurând dinamismul și agilitatea autovehiculului, fără a face compromisuri în domeniul stabilității și confortului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9022 secunde