Nuclearelectrica are oficial, de astăzi, un nou director

112
Nuclearelectrica are oficial, de astăzi, un nou director - centrala-1368601400.jpg
Conform procesului de recrutare a candidaților-membri în Consiliul de Administrație al SN Nuclearelectrica SA, inițiat de Ministerul Economiei prin OPSPI, în cadrul Adunării Generale a Acționarilor SN Nuclearelectrica SA din data de 25 aprilie 2013 au fost numiți membrii Consiliului de Administrație al companiei. 

La recomandarea comitetului de nominalizare, prin vot unanim, Consiliul de Administrație nou desemnat al SN Nuclearelectrica SA a numit în funcția de director general / administrator executiv al SN Nuclearelectrica SA pe Daniela Lulache, conform Hotărârii nr. 8 din 30 aprilie 2013.

Mandatul de director general intră în vigoare astăzi, 15 mai 2013, odată cu definitivarea formalităților de înregistrare la Oficiul Comerțului de pe lângă Tribunalul București.

Daniela Lulache este de profesie economist, fiind absolventă a Academiei de Studii Economice și a numeroase cursuri de specialitate, cu o experiență bogată în management financiar, deținând funcții de conducere cu atribuții complexe atât în sectorul privat, cât și în cel de stat.

De asemenea, Ionel Bucur a fost confirmat în funcția de director al centralei nuclearoelectrice CNE Cernavodă, devenind, astfel, cel de-al doilea administrator executiv al SN Nuclearelectrica SA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4261 secunde