O nouă concentrare economică pe piața construcțiilor

104
O nouă concentrare economică pe piața construcțiilor - onouaconcentrareeconomicapepiata-1651407276.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a aprobat tranzacția prin care Geiger Group România SRL preia societatea Consal SRL. Geiger Group România SRL aparține grupului de firme deținut de familia Geiger din

Germania.


Firmele din Grupul Geiger active România execută, în principal, lucrări de construcții de drumuri, inclusiv reparații și întreținere, lucrări de construcții și reparații de poduri, lucrări edilitare de apă și canalizare, lucrări de construcții civile și industriale la cheie. De asemenea, Geiger Group România SRL pune la dispoziția companiilor din grup, active în România (Geiger Transilvania SRL și Geiger Proiecte Construcții SRL), bunuri mobile și imobile pe baza contractelor de închiriere, precum și resursele materiale necesare (pietriș, nisip, balast) în vederea executării lucrărilor de construcții.


Consal SRL execută, în principal, lucrări de construcții de drumuri, inclusiv reparații, și lucrări de construcții de rețele edilitare de apă și canalizare.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5015 secunde