O nouă concentrare economică pe piața maselor plastice

90
O nouă concentrare economică pe piața maselor plastice - onouaconcentrareeconomicapepiatr-1635345052.jpg

Articole de la același autor

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care grupul ALPLA preia Wolf Plastics Verpackungen GmbH din Austria și, indirect, Wolf Plastics Ambalaje SRL din România.


Grupul ALPLA este specializat în soluții de ambalare din plastic rigid, precum sisteme de ambalare, sticle, capace, componente produse prin injectare, preforme și tuburi. ALPLA produce articole din plastic rigid pentru ambalare, precum și ambalaje de plastic pentru produse alimentare, lapte și produse lactate, uleiuri și lubrifianți și produse farmaceutice.


În România, Grupul ALPLA comercializează preforme de polietilen tereftalat (PET), containere realizate prin modelare prin suflare extrusivă (EBM), sticle și canistre mono și multistrat, bușoane din plastic, picurătoare, capace și sisteme de dozare, tuburi printate și


produse auxiliare.

Wolf Plastics Ambalaje SRL din județul Ilfov, filiala companiei Wolf Plastics Verpackungen GmbH, comercializează în România, în principal, găleți.


În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

(I.T.C.)



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.377 secunde