"O săptămână la munte", la prețuri începând de la 161 de lei

121
Asociația Națională a Agențiilor de Turism și Federația Patronatelor din Turismul Românesc au lansat cea de-a X-a ediție a Programului special "O săptămână la munte", ce se va derula în perioada 14 aprilie - 14 iunie 2013. Tarifele practicate în cadrul acestui program de către unitățile de cazare de la munte vor fi neschimbate față de anii trecuți și sunt cu până la 40% mai mici față de tariful de recepție. 


Mai exact, pachetele pentru un sejur de cinci nopți, fără servicii de masă, pornesc de 161 de lei la hotel, vilă, cabană de două stele, și ajung la 259 de lei la hotel, vilă sau cabană de trei stele și 368 lei la hotelurile și vilele de patru stele. Durata unui sejur este de cinci nopți, începând de duminică și terminând vinerea, în perioada 14 aprilie - 14 iunie 2013. Cu acceptul prestatorilor se pot valorifica însă și sejururi cu alte date de intrare.


Pachetele au fost puse deja în vânzare în agențiile de turism. Turiștii pot consulta unitățile de cazare și agențiile care derulează acest program pe www.anat.ro și  www.fptr.ro.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 15 Aprilie 2013
Stire din Economie : Euro pierde serios din teren
Luni, 15 Aprilie 2013
Stire din Economie : Dolarul american s-a depreciat
Pagina a fost generata in 1.6675 secunde