Concurs O societate constănțeană este acuzată că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu peste 800.000 de lei

298

Articole recomandate

Comisarii Gărzii Financiare Constanța au întocmit sesizare penală după ce au descoperit că o societate din Constanța a livrat produse agricole și fier beton fără a ține evidențele contabile, prejudiciul adus bugetului de stat fiind de peste 800.000 de lei, transmite corespondentul NewsIn.
Șeful instituției Gărzii Financiare Constanța, comisar șef Cristian Radu, a informat, joi, printr-un comunicat de presă, că neregulile au fost descoperite în urma verificărilor efectuate la SC Scu-Pin Clean SRL Constanța. Comisarii au stabilit că firma a livrat mărfuri către două societăți din Constanța, produse agricole și fier beton, fără a înregistra operațiunile în contabilitate. Valoarea totală a prejudiciului creat bugetului de stat este de 807.599,63 de lei.
Comisarii au întocmit o sesizare penală în acest caz, care a fost înaintată Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și o adresă la Direcția Generală a Finanțelor Publice pentru calcularea cu exactitate a prejudiciului.
Comisarii Gărzii Financiare au mai amendat, cu 20.000 de lei și au confiscat peste 2.500.000 de lei de la o altă firmă care a comercializat peste 1.000 de tone de produse agricole fără a putea prezenta documente legale de provenință.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8338 secunde