Ofertele de 1 Mai, mai ieftine afară decât la noi

281
O mini-vacanță de 1 Mai în stațiunea Nisipurile de Aur e mai ieftină decât un sejur pe litoralul autohton și te costă maximum 21 de euro. Un sejur de 7 zile în Paralia Katerini e mai ieftin decât o mini-vacanță de 3 zile la Vama Veche, fiecare ajungând la cel mult 49 de euro, potrivit Money.ro.

Buget de cel mult 20 de euro pentru cazare. Ai de ales între Eforie, Mamaia și litoralul bulgăresc.

Un sejur de 3 zile în stațiunea bulgărească Nisipurile de Aur te costă 16 euro, de 1 Mai. În preț intră 2 nopți cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele și micul dejun.

Cu 80 de lei (circa 19.50 euro) mergi de 1 Mai în stațiunea Eforie Nord. Tariful acoperă 2 nopți cazare în cameră dublă dintr-o pensiune de 3 margarete și este valabil în intervalul 30 aprilie-2 mai.

Dacă vrei să petreci 1 Mai la Mamaia, o mini-vacanță de 3 zile aici te costă 83 de lei (aproximativ 20.24 euro), depășind sensibil limita superioară a bugetului de vacanță, stabilit la 20 de euro. Prețul include 2 nopți cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele și este valabil pentru intervalul 28 aprilie-3 mai.

Buget de maximum 50 de euro pentru cazare. Ai de ales între Vama Veche, Paralia Katerini, Praga și Budapesta.


Cel mai avantajos sejur de 1 Mai relativ la acest nivel de preț este o săptămână pe litoralul grecesc, în stațiunea Paralia Katerini. Astfel că, 6 nopți cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele în stațiune te costă 40 de euro. Tariful este valabil în intervalul 26 aprilie-3 mai.


Un sejur de 3 zile la Praga ajunge la 43 de euro, la sfârșitul lunii aprilie. Tariful este valabil în intervalul 30 aprilie-2 mai și acoperă 2 nopți cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele și micul dejun pe durata șederii.

O mini-vacanță de 1 Mai la Vama Veche ajunge la 200 de lei (circa 48.78 de euro). Prețul include 2 nopți cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 2 stele. Tariful nu acoperă masa.

48 de euro te costă și un sejur de 1 Mai la Budapesta. Tariful acoperă 2 nopți cazare în cameră dublă dintr-un hotel de 3 stele și micul dejun pe durata șederii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4704 secunde