OMV Petrom reia campania de explorare a zăcămintelor din Marea Neagră

165
1
OMV Petrom reia campania de explorare  a zăcămintelor din Marea Neagră - omvpetrom-1392836029.jpg

Articole de la același autor

Grupul OMV Petrom a anunțat că activitatea din acest an se va concentra, în continuare, pe stabilizarea producției și pe avansarea proiectelor de explorare onshore și în Marea Neagră.
În 2013, au continuat activitățile de explorare, prin finalizarea achiziției de seismica 3D și s-au făcut pregătirile pentru reluarea campaniei de explorare la jumătatea anului 2014.
Investițiile de explorare au ajuns la 453 milioane lei și includ, în cea mai mare parte, campaniile 3D seismice efectuate în Marea Neagră. 
În 2014, va fi alocat 1 miliard de euro pentru investiții, din care aproximativ 85% pentru proiectele de explorare și producție (forarea
sondelor de dezvoltare, proiectele de redezvoltare a zăcămintelor, operațiuni de adâncime, proiectul Neptun Deep).
Petrom este interesată să achiziționeze perimetre de explorare în Marea Neagra și a anunțat că va continua negocierile privind acordul de împărțire a producției pentru perimetrul Skifska (Ucraina). 


Comentează știrea

Stavrositu
20 februarie 2014
FAMIGLIA SICILIANA Nastasi

Bravo OMV ! Daca l-au "miluit" pe Adrian Nastase cu niste arginti , de ce nu s-ar bucura de "investitia" facuta la prosti in Romania ?!? Se intrebau ziaristii de unde a avut bani puscariasul sa dea repede inapoi 700 mii euro: din spaga de la Petrom , Sidex , fregatele englezesti de la muzeu / etc...

Articole din aceeași secțiune

Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Economie : Radu Ghețea, dat afara de la CEC
Joi, 20 Februarie 2014
Stire din Economie : Euro sare bine de pragul de 4,5 lei
Pagina a fost generata in 1.92 secunde