Oportunitate de carieră! Curs rezervat agenţilor de navă, la CCINA Constanţa

170
Oportunitate de carieră! Curs rezervat agenţilor de navă, la CCINA Constanţa - 1-1690279275.jpg

Articole de la același autor

O bună oportunitate de carieră pentru cei care doresc să activeze în domeniul shippingului. Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, vara aceasta, în lunile iulie şi august, o nouă serie de curs rezervată agenţilor de navă.

„Agenţii de nave sunt funcţionari care activează în cadrul agenţiilor maritime, ocupându-se direct de agenturarea (asistenţa) navelor pe timpul staţionării acestora în portul de reşedinţă al agenţiei respective.

Activitatea de agenturare a navei se desfăşoară pe baza unui mandat pe care armatorul îl acordă agentului său pentru a-l reprezenta sau a acţiona în numele şi pe contul său, în diverse activităţi comerciale, conform instrucţiunilor sale”, explică reprezentanţii CCINA Constanţa.

Cursul este autorizat în condiţiile OG 129/2000 republicată. Relaţii şi înscrieri, la telefon 0241.619.854 / tasta 3; mobil: 0725.308.745; e-mail: [email protected].

XXX

Camera de Comerţ şi Industrie a României (CCIR) îi invită pe antreprenorii constănţeni la cea de-a VI-a ediţie a Parlamentului European al Întreprinderilor (EPE 2023), care va avea loc în data de 14 noiembrie 2023, la Bruxelles (Belgia).

Evenimentul este organizat de Asociaţia Camerelor de Comerţ Europene, în colaborare cu camerele de comerţ membre, respectiv CCIR şi Parlamentul European. Antreprenorii prezenţi vor avea ocazia de a lua cuvântul în prezenţa celor mai înalţi oficiali ai instituţiilor europene. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4787 secunde