Ovidiu Cupșa a fost demis de la conducerea CERONAV

8938
Ovidiu Cupșa a fost demis de la conducerea CERONAV - 41016493410233445006334097736163-1702489676.jpg

Articole de la același autor

Ovidiu Cupșa a fost demis de la conducerea Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV).

Surse din cadrul Ministerului Transporturilor spun că demiterea ar fi fost semnată de ieri de ministrul Sorin Grindeanu iar noul director este Teodor Popa (director de studii în cadrul instituției), care a primit deja ordinul de numire in funcție. Ovidiu Cupșa a ocupat poziția de director general al CERONAV din 2012 până în prezent și va rămâne în continuare pe funcția de director dezvoltare.


Contactat telefonic de Cuget Liber, Ovidiu Cupșa a declarat că, nu cunoaște amănunte despre demiterea sa și că mâine se duce la Ministerul Transporturilor pentru a afla detalii.

"Până la acest moment nu am primit nimic oficial. Mâine, când mă întorc de la București, voi da o declarație în acest sens," a mai spus Ovidiu Cupșa.


Reamintim că, în ultima perioadă, Ovidiu Cupșa și-a exprimat dorința de a candida pentru funcția de primar al Municipiului Constanța din partea AUR. Decizia sa i-a luat pe mulți prin surprindere, acesta fiind de peste 30 de ani membru al PNL. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5444 secunde