Participăm la cea mai importantă expoziție în domeniul agriculturii, industriei alimentare și horticulturii

414
România participă, ca stat partener, la Expoziția Internațională pentru Alimentație, Agricultură și Horticultură Săptămâna Verde care se desfășoară Berlin în perioada 20 - 29 ianuarie 2012. "Calitatea de stat partener reprezintă o oportunitate deosebită pentru România și agricultura din țara noastră de a se prezenta la cel mai înalt nivel internațional. România și-a asumat statutul de țară parteneră cu toate responsabilitățile și oportunitățile aferente", precizează reprezentanții Ministerului Agriculturii.

Săptămâna Verde este cea mai importantă expoziție din lume în domeniul industriei alimentare, agriculturii și horticulturii. La ediția din acest an vor expune peste 1.600 de companii din 53 de țări, în 26 de pavilioane ce ocupă 115.000 mp. Organizatorii germani așteaptă ca în cele 10 zile de expoziție să intre pe porțile centrului expozițional peste 400.000 de vizitatori.

Pavilionul național al României a fi organizat pe o suprafață de 1.000 mp, în care vor expune peste 60 de companii ce activează în domeniul industriei alimentare, agriculturii și horticulturii în țara noastră.

În calitate de stat partener, România va organiza ceremonia de deschidere a Expoziției, joi 19 ianuarie 2012, cu această ocazie fiind prezentate în fața a peste 4.500 de spectatori (oficiali, ambasadori, jurnaliști din întreaga lume) tradițiile și obiceiurile poporului român și legătura dintre țăranul român și pământul pe care îl lucrează.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012
Stire din Economie : OMV-Petrom scumpește din nou carburanții
Pagina a fost generata in 3.798 secunde