PDL Constanța își pregătește candidații. Iată cu cine va merge la luptă

3485
21
PDL Constanța își pregătește candidații. Iată cu cine va merge la luptă - pdl-1326473114.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de ieri, începând cu ora 15.30, a avut loc prima ședință a Biroului Permanent Județean PDL Constanța din anul 2012. Deși aceasta s-a desfășurat în noul sediu de partid, iar masa de lângă prezidiu era plină de covrigi de toate felurile, membrii BPJ ai PDL Constanța nu s-au înghesuit să vină la întrevedere. Totuși, printre cei câțiva primari și consilieri locali s-a numărat și liderul tinerilor democrat-liberali, Mihai Petre. Acesta a dat mâna scurt cu președintele Organizației Județene, Cristian Gigi Chiru, căruia i-a urat "La mulți ani!", semn că nu și-au mai vorbit pe anul acesta.

Menționăm că, pe lângă membrii biroului, la ședință au fost invitate să participe și Cristina Samoilă, directoarea Casei de Pensii, și Cristina Brânzoi, director adjunct la Direcția de Sport și Tineret București. Ca de obicei, discuțiile s-au purtat cu ușile închise, fără accesul presei. Singura declarație făcută anterior ședinței a fost aceea că pe ordinea de zi se află "chestiuni de ordin organizatoric".

Tot în cadrul ședinței de ieri s-a stabilit ca Florian Constantin să se ocupe de alegerile de la municipiu, iar Nicolae Anghel de cele pentru primari. De alegerile de la județ va răspunde Constantin Chirilă.

De asemenea, membrii BPJ au convenit că este nevoie de candidați optimi pentru Consiliul Județean Constanța, fapt ce-i obligă pe doritori să-și anunțe din timp intențiile pentru a fi efectuate sondaje de opinie în rândul populației. În ceea ce privește locurile în Parlament, acestea vor fi împărțite astfel: Nicolae Anghel - Colegiul 2, Constantin Chirilă - Co-legiul 4, Nicolae Șandru - Colegiul 8, Florian Constantin - Colegiul 9 și Maria Stavrositu - Colegiul 10.

Petre nu se lasă, Constantin îl susține pe Chiru

Deși intențiile liderului OTPDL Constanța, Mihai Petre, erau deja cunoscute, acesta a ținut să își anunțe candidatura la Primăria Constanța și în fața colegilor de partid. Singura persoană care a avut ceva de comentat la anunțul lui Mihai Petre a fost Florian Constantin. Acesta a ținut să sublinieze că susține "proiectului Chiru".

Comentează știrea

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Iionut
14 ianuarie 2012
Da Visoianu ce cauta la pdl ?

Domnul Emil Mihaita Visoianu s-a mutat la pdl ? Da domnii Bebe si Toanchina n-au participat ?

rugbistu
14 ianuarie 2012
costica,costica,fa lampa mai mica

Dl Chiru este hotarat sa cultive dezbinarea in organizatie.Stie bine ca acest Constantin,sforar si panglicar bun doar de ceremonii festive si manipulator de fonduri este adversarul decalarat al dnei Stavrositu.Pana in prezent nimeni de la organizatia judeteana n-a binevoit sa dea pe la organizatia municipala sa ajute cu ceva,si vezi Doamne.apar salvatorul,binefacatorul Constantin cel Mare.Cu impertinenta cel caracterizeaza,Constantin va veni sa arunce bostanul discordiei in ograda municipala.

brutus
14 ianuarie 2012
avansarea inainte a nulitatilor

Ne-am dat dracului.Dupa cum se vede,PDL s-a saturat de bine.Romanii doresc un parlament de calitate si in acest timp.PDL care se vrea un partid reformist si modernizator,alege candidati de cea mai joasa speta,ca de ex.Constantin in timp ce oameni de calitate,ca Mihai Petre sunt ignorati.PDL se joaca cu focul.Are dreptate comentatorul de la pct.2

sperietoarea de ciori
14 ianuarie 2012
omul de paie

Cniru cultiva mediocritatea.El nu este constient de faptul ca luptele din partid sunt menite sa-i aleaga pe cei mai incompetenti.Cu toate calitatile pozitive ale romanilor,cu un oarecare efort si pricepere,cei ce conduc partidul reusesc sa-i gaseasca pe cei care demostreaza obedienta,oportunism si incompetenta.Cand se gaseste nulitatea dorita,idiotul ideal,este aclamat si dus pe umeri in locurile cele mai inalte.Poporul ii mai numeste pe acestia "oameni de paie".Si acestia castiga avand pe langa sprijin politic si bani.Intelegem de ce a ajuns Chiru in fruntea organizatiei.Si cei de la Bucuresti au nevoie de oameni de paie.

Miruna
14 ianuarie 2012
pana la umra, CHIRU e machindon sau e pe jumatate mchidon,sau e pe jumate tzigan.?:)).

sa stim si noi..ca daca ar fi roman ar avea sanse la primarie,altfel ,nu prea ca un machidon,adica nu ca nu cred sau ca sunt xenofoba,dar constantenii nu ca ar fi votat primar pe pastaie daca era o alternativa acceptabila.Iar machidonii nu sunt iubiti prea mult ,ass zice ,sunt chiar urati din cauza zgarceniei si neomeniei multora dintre ei.(nu e parerea dar a multor romani si constanteni)

primar
14 ianuarie 2012
candidati

propuneti candidati ptr parlament ? pe noi care conducem primarii nu ne intrebati ?

rex
14 ianuarie 2012
deratizarea Romaniei

Constanteni! trezirea! la treaba, neaparat trebuie sa ne debarasam deaceasta CIUMA PORTOCALIE, luati exemplu de la bucuresteni si starpiti aceasta molima (gasca lui basescu), sa-i facem sa intre de unde au iesit, adica din gaurile sobolanilor. Numai scapand de acesti nemernici avem o sansa sa iesim din mocirla in care ne-a adus matrozul scalambaiat si gasca lui.

un constantean
14 ianuarie 2012
care PDL?

LA CONSTANTA ORGANIZATIA PDL NU MAI EXISTA! EA S-A TRANFORMAT IN UDMR (UNIUNEA DEMOCRATICA A MECHEDONILOR DIN ROMANIA) ASTA EWSTE pdL ACUM!

Pedelist
14 ianuarie 2012
Jocuri murdare

Rugbistu,Brutus si Sperietoarea de ciori sint una si aceeasi persoana,un intrigant de prima clasa,care ,la adapostul semianonimatului o face pe Mos Craciunul intirziat al madamei de la municipiu si ea mare maestra in panglicarii.Darurile,sub forma invectivelor scuipate in postari murdare,nu sint de nici un folos nimanui.Pdl ul va avea viata grea in Constanta,mai grea ca nicari in Romania...

anonim
14 ianuarie 2012
Toti faristii alaturi de Domnul Chiru

Galeria echipei de la malul marii este alaturi de Domnul Cristian Gigi Chiru si va fi alaturi in toata campania incercand sa scape de (nazist,drogat si un porcusor)

21 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2299 secunde