Cristian Preda: Ideea unui guvern PDL-PSD nu este bună din perspectiva filozofiilor economice

2600
1
Cristian Preda: Ideea unui guvern PDL-PSD nu este bună din perspectiva filozofiilor economice - cristianpreda-1325676617.jpg
Europarlamentarul PDL Cristian Preda a declarat, la RFI, că ideea unui guvern PDL-PSD nu este bună "din perspectiva filozofiilor economice", menționând că forțele de dreapta trebuie reunite, că nu exclude o alianță PDL-PNL și că ideea că președintele este un blocaj în această privință este falsă.

Întrebat ce va face PDL după alegerile parlamentare din 2012, Preda a răspuns: "Depinde unde suntem. Dacă suntem la 20%, sigur că am putea să acceptăm poziția de partid minor într-o coaliție".

Potrivit europarlamentarului, trebuie reunite acele forțe de dreapta, "care sunt capabile să ducă țara către o societate liberală, către o societate cu democrație solidă, în sensul filosofiei de centru-dreapta din Europa".

Întrebat cum vede ideea unui nou Guvern PDL-PSD, Cristian Preda a răspuns că o alianță între cele două formațiuni nu ar fi bună.

"Eu cred că ar fi rău, sincer vă spun, din perspectiva filozofiilor economice, pentru că văd ce înseamnă stânga în acest moment în Europa și ea nu face decât să clameze sfârșitul capitalismului financiar", a declarat Preda.

Comentează știrea

rex
4 ianuarie 2012
A consumat sau nu etnobotanice?

Oare ce filozofie are CIUMA PORTOCALIE, filozofia furtului, inselatoriei, hotiei si a minciunii, filozofii ce le-au ridicat la stadiul de ARTA.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5452 secunde