Patronatul IMM Constanța, la ceas aniversar

89
Patronatul IMM Constanța, la ceas aniversar - patronatulimm-1400489258.jpg

Articole de la același autor

Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Constanța (PIMM) aniversează zilele acestea zece ani de existență. La 26 aprilie 2004, Judecătoria Constanța emitea Hotărârea nr. 84 prin care a luat ființă PIMM Constanța, prima organizație patronala care își propune să reprezinte interesele întreprinderilor mici și mijlocii din județul Constanța.
"În cei zece ani de activitate a Patronatului IMM Constanța, prioritatea noastră a reprezentat-o întreprinzătorii constănțeni și problemele cu care ei se confruntă. Demersurile noastre, atât la nivel local, cât și național au vizat susținerea unor politici publice coerente de normalizare a mediului de afaceri, principalele campanii focalizându-se pe fiscalitate, birocrație și transparență decizională. Mulțumesc în mod deosebit membrilor și partenerilor Patronatului IMM Constanța care au susținut necondiționat acțiunile noastre", a precizat președintele Patronatului Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Constanța, Iulian Gropoșilă.
Cu prilejul a zece ani de activitate, PIMM Constanța derulează, în perioada 19 - 23 mai 2014, o serie de manifestări sub egida "Săptămâna IMM-urilor constănțene - 10 ani de mișcare patronală la Constanța".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6003 secunde