PDL și UNPR au încheiat un protocol de susținere guvernamentală și parlamentară

5090
Liderii PDL și UNPR au semnat, ieri, un protocol de colaborare politică ce vizează susținerea guvernamentală și parlamentară reciprocă, potrivit Mediafax. Documentul a fost semnat la sediul central al PDL.
"Parteneriatul politic dintre PDL și UNPR a fost întărit, prin semnarea, de către cele două partide, a unui Protocol de colaborare care are ca obiectiv major realizarea programului de guvernare și, implicit, reforma statului. Durata Protocolului cuprinde actualul mandat legislativ. În protocolul semnat de președinții celor două partide, Emil Boc și Marian Sârbu, de prim-vicepreședintele PDL Adriean Videanu, de secretarul general al Partidului Democrat Liberal, Vasile Blaga, și de președintele executiv al UNPR, Gabriel Oprea, se precizează că cele două formațiuni se angajează să susțină Guvernul și actuala majoritate parlamentară", se arată într-un comunicat citat de agenția Mediafax.
La nivel național s-a creat Consiliul de Conducere al Parteneriatului PDL-UNPR alcătuit din câte șapte lideri ai celor două partide. Consiliul se reunește în ședință ordinară în fiecare lună și în ședință extraordinară, de câte ori este nevoie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3344 secunde