Peste 200 de firme vor veni la Tinimtex-ul din mai

564
Primăvara expozițională continuă cu cel mai mare târg de textile de la malul mării, Tinimtex (ediția a 44-a), între 13 și 17 mai.
Târgul va avea o suprafață totală de peste 10.000 metri pătrați, peste 200 de firme din toată țara anunțându-și deja participarea.
"Principala schimbare față de edițiile anterioare este intro-ducerea pavilionului expozițional în circuit. Mai exact, pavilionul va avea prioritate. Primii înscriși vor expune acolo, urmând ca apoi să umplem și hotelurile din jur", spune Ion Dănuț Jugănaru, directorul general al Camerei de Comerț din Constanța.
Avantajul este că târgul nu se va prelungi prea mult înspre zona de nord a stațiunii Mamaia, constănțenii urmând să se miște mai rapid între locații.
Luna mai se încheie cu o nouă ediție a expoziției Denta & Pharma, care va avea loc în noul campus universitar de pe bulevardul Aurel Vlaicu, între 28 și 30 mai.
Apoi, în iunie, CCINA organi-zează o ediție comună a Tomis Yacht și Auto Show, la pavilionul expozițional, în perioada 17 – 21 iunie.
Expoagroutil, expoziția agricolă de renume, se va desfășura tot în parcarea din spatele hotelului Aurora, în perioada 3 – 6 iunie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9249 secunde