Peste 25.000 de români, pe litoral de 1 Mai. Care vor fi cele mai căutate stațiuni

357
1
Peste 25.000 de români, pe litoral de 1 Mai. Care vor fi cele mai căutate stațiuni - intaimaighimpele-1334745466.jpg
Peste 25.000 de turiști români vor merge pe litoral în minivacanța de 1 Mai, număr apropiat de cel înregistrat anul trecut, a declarat astăzi, într-o conferință de presă, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT), Corina Martin, citată de Mediafax.


Cele mai căutate stațiuni vor fi Mamaia, Eforie Nord, Neptun și Vama Veche.

Potrivit Corinei Martin, sejurul mediu va fi de trei nopți, iar tariful mediu de 60-70 de lei pe noapte, la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus.

"Vom avea un număr nesemnificativ de turiști străini pe litoral în această perioadă, pentru că 1 Mai nu se promovează în străinătate", a arătat Martin.

Ea a mai spus că în acest an, din cauza vremii ploioase, numărul turiștilor care au ajuns de Paște în stațiunile din România a scăzut cu 10% față de anul trecut. Deși inițial se anunțau mai mulți turiști comparativ cu 2010, o parte dintre ei au renunțat la vacanță cu câteva zile înainte, iar alții au s-au întors acasă din stațiuni cu o zi sau două mai devreme.



Comentează știrea

constantean
18 aprilie 2012
Vise Corino, vise...

Mamaia arata aproape la fel ca Penin-sula orasului patronat de pastaia-zburatoare, jeg si ruina, iar restul Litoralului, no comment... cartierul Palas e de lux

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 17 Aprilie 2012
Stire din Economie : Sorin Blejnar și-a dat demisia
Pagina a fost generata in 3.6784 secunde