PMP cere Guvernului să se preocupe de agricultura României

281
PMP cere Guvernului să se preocupe de agricultura României - dd-1586431849.jpg

Articole recomandate

Președintele executiv al Partidului Mișcarea Populară (PMP), deputatul Marius Pașcan, a declarat, joi, că vede disponibilitate și preocupare din partea Guvernului pentru a permite muncitorilor români sezonieri să muncească în agricultură, în străinătate, dar că nu vede aceeași preocupare și pentru agricultura României, potrivit Agerpres.

"Am văzut disponibilitatea și preocuparea guvernului, pentru a le permite muncitorilor români sezonieri să muncească în agricultură, în străinătate, să redeschidă granițele României și rutele de transport în acest sens. Italia, Germania și Spania caută cu disperare muncitori sezonieri pentru aceste luni, confruntându-se cu o criză acută a forței de muncă în agricultură. Mă întreb, de ce nu există o preocupare similară a guvernanților pentru agricultura României și forța de muncă aferentă?", a arătat Pașcan, într-o postare pe Facebook.

Președintele executiv al PMP, care este și deputat de Mureș, a mai afirmat că în România nu găsești niciun sezonier să pună mâna pe uneltele agricole și să lucreze pământul, întrucât în România această activitate este considerată umilitoare, în timp ce în țările Vest este considerată "cool" și "trendy".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4765 secunde