Portul Constanța își prezintă oferta în Austria

280
Astăzi, la Krems, în Austria, are loc cea de a patra ediție a Zilei Portului Constanța. La eveniment, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA este reprezentată de directorul general Ioan Bălan. Alături de el se vor afla oameni de afaceri constănțeni și oficiali din Ministerul Transporturilor. Numeroși reprezentanți ai firmelor austriece și oficiali din domeniul transporturilor, din Guvernul Austriei, și-au anunțat prezența la manifestare.
Fiecare ediție a acestui eveniment intrat în tradiția contactelor economice dintre cele două țări este tratată cu mult interes de ambele părți.
Pentru economia Austriei, portul Constanța prezintă o importanță majoră. Multe dintre produsele sale sunt tranzitate prin portul românesc. Tot prin această poartă sunt aduse materiile prime de care are nevoie industria austriacă. Unele mari companii, precum Voest Alpine, sunt interesate să investească pe platforma portului Constanța. La rândul său, acesta este interesat în creșterea volumului mărfurilor tranzitate către sau dinspre Austria.
Directorul general Ioan Bălan va prezenta, la Krems, proiectele de dezvoltare ale portului Constanța, stadiul acestora și beneficiile pe care le aduce calea românească de transport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6861 secunde