Poșta Română se modernizează!

267
Poșta Română se modernizează! - image20120931315078070postaroman-1505997075.jpg
Compania Națională Poșta Română a finalizat lucrările de modernizare și reabilitare a două sedii importante din zona Moldovei. Cu investiții în valoare de aproximativ 2,5 milioane de lei, Poșta Română își întâmpină clienții în clădiri moderne asigurând, altfel, condiții pentru desfășurarea prestațiilor poștale la standarde europene.


Conducerea interimară a companiei a prioritizat planul de modernizare a clădirilor, pentru anul 2017, astfel încât au fost executate lucrări de reabilitare și reamenajare la mai multe sedii din țară. 


Astfel, începând cu luna octombrie 2017, clienții Poștei Române, din Iași, sunt așteptați într-un sediu renovat și adus la un standard modern de funcționare. Clădirea adăpoștește Oficiul Zonal de Poștă, Oficiul Poștal de Distribuire, Casieria județeană, Depozitul de timbre, Oficiul Poștal Express și Ghișeul Poștal. 


Investiția totală se ridică la valoarea de aproximativ 2,2 milioane de lei și a cuprins: lucrări de reabilitare a fațadelor clădirii, lucrări de arhitectură, de înlocuire a instalațiilor electrice, termice și sanitare, proiectarea și execuția unui sistem electronic de securitate (sistem de detecție și alarmare la efracție) și sistem de control acces în zona casieriei județene, achiziția unei sistem de televiziune cu circuit închis (CCTV), proiectarea și execuția unui sistem de detecție și alarmare la incendiu, dar și numeroase lucrări de reabilitare la interiorul clădirii. Totodată, s-au creat noi încăperi pentru IT, Track&Trace, vestiare, dar și un ghișeu de acces pentru OP Express, în Sala Publicului. 


Clienții sunt așteptați în sediul din Strada Silvestru nr. 2, începând cu luna octombrie, când se va inaugura cea mai modernă clădire a Poștei Române, din zona Moldovei.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 06 Septembrie 2017
Stire din Social : "Poșta Română trebuie reorganizată"
Sâmbătă, 12 August 2017
Stire din Social : Poșta nu lucrează  în data de 15 august
Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Social : Oficiile poștale, închise pe 24 ianuarie
Pagina a fost generata in 1.0563 secunde