Concurs Pregătiți-vă mașina de iarnă, la jumătate de preț

1078
Pregătiți-vă mașina de iarnă, la jumătate de preț - dca44c9762fb059fc3639a4d5e084502.jpg

Articole de la același autor

Pregătirea de iarnă a mașinii este importantă atât pentru siguranța dumneavoastră cât și pentru economisirea de bani, însemnând funcționare îndelungată, cu costuri mici de întreținere și cu performanțe normale.

Un autoturism neechipat cores-punzător pentru sezonul rece va avea dificultăți în funcționare sau, mai rău, mașina nepregătită de iarnă vă poate pune viața în pericol, fiind predispusă la producerea unor accidente rutiere pe fondul unor fenomene meteorologice normale pentru acea perioadă.

O mașină echipată corespunzător, mult mai sigură
"Pregătirea autoturismului pentru iarnă trebuie făcută obligatoriu pentru că de acest lucru depinde corecta funcționare, dar și siguranța partici-panților la trafic. În primul rând, șoferii trebuie să vină la un service autorizat RAR pentru schimbul de antigel. Pe timp de iarnă, antigelul trebuie să aibă o concentrație mai mare pentru a nu îngheța în radiator. Este necesar ca anvelopele să fie schimbate cu unele de iarnă, care oferă o tracțiune mai bună și nu derapează. Știm cu toții cât de problematică este deplasarea pe zăpadă sau gheață și de aceea trebuie să echipăm mașina cu anvelopele potrivite. În aceeași ordine de idei, este bine să se facă și schimbul de ulei, asta dacă nu s-a făcut în ultimele luni. Atunci când vine iarna, temperatura de afară scade. Cu cât uleiul este mai rece, cu atât este mai vâscos. Un ulei mai vâscos nu va circula bine într-un motor la pornire, așa cum ar face-o un ulei mai fluid. Dacă uleiul este prea gros, motorul nu va fi lubrifiat corespunzător. De asemenea, uleiul murdar nu va circula la fel de bine ca unul curat. Pentru a rezolva această problemă, puteți să schimbați uleiul de motor cu unul mai fluid. Chiar dacă acest ulei se va răci, va putea să lubrifieze corespunzător motorul", ne-a declarat Gigi Tulumb, adminis-tratorul "Iulius Service Auto" (str. Inte-rioară nr.4, tel. 0341.408.731, www. iulius-service.ro). Totodată, specia-liștii susțin că sistemul de climatizare trebuie verificat pentru a funcționa corespunzător pe timp de iarnă.

Discount de până la 50% pentru "pachetul de iarnă"
Pentru toate aceste lucrări de manoperă pentru pregătirea mașinii pentru sezonul rece, "Iulius Service Auto" reduce prețurile până la jumătate. "Dintotdeauna, politica firmei noastre a fost de a ține prețurile cât mai jos, la nivel minim. Și acum, am pregătit pentru toți șoferii un pachet de iarnă, cu un discount de până la 50%. Pentru clienții care efectuează înlocuirea antigelului, a bujiilor, a bateriei, sau anvelopelor, prețurile de manoperă sunt reduse la jumătate în luna octombrie, indiferent dacă vin cu piesele din altă parte sau le cumpără de la noi. Dacă piesele sunt cumpărate de la noi, îi facem și acolo o reducere semnificativă. Verificarea bateriei, a antigelului, verificarea injectoarelor pe benzină sunt gratuite. Schimbarea antigelului, la noi, costă în perioada promoțională 30 de lei, verificarea și înlocuirea bujiilor costă 15 lei (modele pe benzină), schimbarea uleiului costă 20 de lei. Constatarea defectelor computerului de bord este de 30 lei, sau chiar gratuită dacă se efectuează reparații de minim 30 lei. Cine cumpără ulei de la noi îl poate lua la jumătate de preț (anumite mărci de ulei, aflate în stoc, în limita stocului, anunțate pe site www.iulius-service.ro). Avem aproape toate tipurile de ulei, stoc limitat, în butoaie sigilate. Nu este nicio diferență de calitate între cel de la bidoane mici, de 1 litru, și cel la butoaie. Doar că este mai ieftin pentru că noi îl cumpărăm în cantitate mult mai mare. De asemenea, comercializăm antigel, soluții de curățat parbrizul, piese de schimb auto românești și străine, cu livrare în aceeași zi, indiferent de marca auto", ne-a declarat reprezentantul "Iulius Service Auto".

Gamă completă de reparații, pentru toate mașinile
Iulius Service Auto deține autorizație de service pentru aproape toate tipurile de mașini, dintre care amintim de Volkswagen, BMW, Opel, Audi, Ford, Renault, Dacia, Peugeot, Skoda, Daewoo, Seat, etc. Service-ul execută lucrări de vopsitorie, tinichigerie, tester diagnoză, reparații sistem cli-matizare, reparații parbrize și ferestre, reparații motoare, reparații mecanice, electrice, repararea sistemelor electronice de injecție, reglare unghiuri direcție, montare instalații audio, montare dispozitiv de tractare, montare alarme auto, înlocuire parbrize. De asemenea, aici puteți beneficia de servicii de tuning auto, polish, parcare auto, chiptuning, asistență pe șosele, tractare auto. Totodată, service-ul comercializează piese și accesorii auto pentru toate modelele și mărcile. Pentru toate lucrările și piesele achiziționate de aici, garanția este de doi ani. 
Nu în ultimul rând, Iulius Service Auto lucrează cu toate companiile de asigurări, pentru reparații de tinichigerie, vopsitorie auto, RCA sau CASCO.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5777 secunde