Concurs Pâinea Dobrogea-Benecol își dovedește eficiența

1302
Pâinea Dobrogea-Benecol își dovedește eficiența - ae9528fff4ca6fe8431d5574afafcc35.jpg

Articole recomandate

"Am consumat această pâine și a funcționat! În luna august nivelul de colesterol ajungea la 240, iar acum, în urma consumului de pâine Dobrogea-Benecol, colesterolul mi-a scăzut până la 198. Voi recomanda cu siguranță această pâine!", a declarat un participant la acțiunea de testare gratuită a colesterolului din Constanța, din cadrul campaniei "Colesterol mărit? Redu-l în mod natural", desfășurată în week-end, în incinta magazinului Dobrogea Fresh de pe strada Industriei Mici.
Nina Lazăr, în vârstă de 49 de ani, a reușit să aducă în limite normale nivelul de colesterol, datorită produsului Dobrogea-Benecol. Primul test de colesterol efectuat în luna august îi arăta o valoare de 240 mg/dl. După numai două luni, perioadă în care femeia a consumat zilnic patru felii de pâine de secară cu esteri de stanoli din plante, Dobrogea-Benecol, nivelul colesterolului i-a ajuns la 198 mg/dl.
Zeci de persoane care au participat la această acțiune au considerat oportună inițiativa Dobrogea Grup de a testa gratuit nivelul de colesterol. Numărul persoanelor care suferă de boli cardiovasculare este în creștere în România, iar colesterolul este pentru mulți problematic. Dobrogea-Benecol este o pâine care, consumată constant, pe o perioadă de cel puțin două săptămâni, previne afecțiunile cardiovasculare. În cazurile de colesterol mărit, această pâine îl reduce până la valorile normale.
Acțiunea de testare gratuită, desfășu-rată week-end-ul trecut, a fost inițiată de Dobrogea Grup, fiind parte a campaniei de informare despre colesterol și despre efectele negative pe care le are acesta asupra organismului uman, "Colesterol mărit? Redu-l în mod natural!". Astfel de acțiuni se vor desfășura în marile orașe ale țării, în supermarket-uri și farmacii, pe durata unui an.
Pâinea Dobrogea-Benecol este un produs funcțional marca Dobrogea Grup, unul dintre principalii producători din industria de morărit-panificație din România. Dobrogea Benecol este o pâine de secară cu esteri de stanoli din plante cu efect garantat clinic în reducerea colesterolului. Acest produs este recomandat persoanelor care suferă de diabet, celor cu probleme cardiovasculare, celor cu hipercolesterolemie familială, dar și celor care vor să adopte o alimentație sănătoasă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Marţi, 05 Octombrie 2010
Stire din Sănătate : Gutuile sunt afrodiziace
Pagina a fost generata in 1.6005 secunde