Premiu pentru Clusterul INOMAR

327
Premiu pentru Clusterul INOMAR - premiu-1476892945.jpg

Articole de la același autor

Clusterul INOMAR a fost premiat la Camera de Comerț a României - Gala Smart Industry Awards, în prezența primarului Constantei, Decebal Făgădau, cu premiul I, la categoria "Mobility pentru serviciul-platforma INSTANTCOM PTX". 


Soluția permite coordonarea diferitelor servicii de utilitate publică ale unei comunități (spre exemplu: poliția locală, transportul public, parcări, inspecții de mediu) în cazul unor situații de urgență. Astfel, se pot localiza cu mare precizie echipajele aflate în primejdie și, în premieră națională, serviciile comunitare pot comunica într-un grup operațional comun.


INSTANTCOM a fost rapid adoptat de câteva mari companii din România, un mare operator de telecomunicații oferind echipamentele nemțești pe piața din România pe bază de abonament lunar.


INOMAR Cluster a fost inființat în anul 2016 cu scopul rezolvării unor probleme critice ale furnizorilor de servicii și produse pentru turism prin aducerea în prim plan a unor tehnologii emergente, identificarea unor soluții inovative și dezvoltarea unor proiecte pe baza nevoilor mediului de afaceri și comunității în general.


Între membrii fondatori ai INOMAR Cluster sunt Universitatea Ovidius, CCINA, Consiliul Județean Constanța, Asociația Patronală Mamaia, firme, consultanți și ONG-uri întrunind specializări și experiențe din peste 10 domenii de activitate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.419 secunde