Mobilizare masivă la "Curățăm Constanța noastră"

1457
2

Articole de la același autor

Campania autorităților locale de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din orașul Constanța continuă, cu tot mai mulți cetățeni implicați. 


În cursul zilei de ieri, 85 de elevi, sportivi și angajați ai Clubului Sportiv Farul Constanța s-au implicat în acțiunea de igienizare a zonei cuprinse între strada Decebal - Casa Căsătoriilor - Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" - Parc. Alți 15 sportivi, de această dată ai Handbal Club Dobrogea Sud, au ecologizat zona adiacentă parcului de la Teatrul "Oleg Danovski" și Sala Sporturilor. 


De asemenea, angajații SC Envirotech SRL s-au mobilizat și au curățat graffiti-ul de pe digul din Portul Tomis. Muncitorii de la salubrizare au igienizat zona bulevardului Alexandru Lăpușneanu, între Casa de Cultură și Tomis III, iar cei ai MM Recycling au curățat, reparat, dezinfectat și vidanjat platformele de colectare din cartierele Tomis Nord, Tomis III și "Henri Coandă". 


Tăieri și toaletări de arbori au avut loc în zona Abator și pe strada Izvor, a fost tuns gardul viu în cartierul Tomis III și în parcul Tăbăcărie, iar pe bulevardul Mamaia, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în parcul Tăbăcărie, cartierul Tomis II, pe strada Adamclisi și în zona bulevardului Tomis, între Dacia și până la ieșirea din oraș spre Ovidiu, a fost cosită iarba.


Comentează știrea

costica
19 octombrie 2016
Cel mai important moment este acum!

Fă un profit incredibil! E timpul sa schimbi ceva! Te asteptam cu drag in echipa noastra! Te vom instrui gratuit si vei incepe sa castigi bani, chiar si in timpul liber! Cauta-ne acum la adresa de email: pacurarucostica1963@gmail com http://bit.ly/29ypMJN COSTICATIO.BetterThanYouTube.com

DODO
19 octombrie 2016
mai Costica, mai !

lasa-ne cu cistigurile tale ca daca ereau reale nu mai plingeai tu prin ziar !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5233 secunde