Premii de loialitate de la BRD pentru cinci pensionari constănțeni

505
1
Premii de loialitate de la BRD pentru cinci pensionari constănțeni - brd1-1476804942.jpg

Articole de la același autor

BRD a premiat, în cursul zilei de ieri, cinci pensionari constănțeni, în cadrul campaniei dedicate clientelei de seniori, o categorie importantă de clienți pentru ei.

Astfel, premiile de loialitate au ajuns la Eugen Pletea, Gheorghina Obancia, Paraschiva Emilianov, Magdalena Paroș și Anton Popescu, toți primind din partea băncii un card alimentat cu suma de 400 de lei.

Gherghina Obancia a declarat că a ieșit la pensie în urmă cu aproximativ 11 ani și de atunci nu numai că își ridică mereu pensia de la ei, dar a avut mereu contracte cu banca ce au fost respectate întotdeauna fără costuri suplimentare. Magdalena Paroș îi sfătuiește pe cei tineri să își economisească din timp banii la BRD, iar ultima dintre doamnele premiate este într-atât de mulțumită de serviciile băncii, încât a decis să facă economii pentru studiile nepoatei sale.

"Seniorii se bucură mereu de toată atenția noastră. Vârsta nu trebuie niciodată să fie un impediment de a lăsa deoparte anumite categorii de persoane, așa că și ei trebuie să se bucure de toate serviciile noastre. Ca urmare, BRD a vrut să facă o campanie, ce se va întinde pe toată durata lunilor octombrie și noiembrie, pentru cei care vor să vină cu pensia la noi și vor beneficia timp de 12 luni de o ofertă specială", a declarat directorul BRD Constanța, Diana Beziris.

În promoție, a precizat aceasta, sunt incluse o gamă largă de produse și servicii dedicate, clienții beneficiind de comisioane 0 la încasarea lunară a pensiei, deschiderea și administrarea contului curent în lei, deschiderea și administrarea contului de economii în lei, emiterea, reînnoirea și administrarea cardului Maestro, retragerea de numerar de la ATM-urile și POS-urile BRD.

De asemenea, ei pot proceda la interogarea soldului la ATM-urile BRD, două alerte de tip SMS gratuite pe lună la creditarea contului curent cu sume de peste 500 lei, plata facturilor prin ATM-uri sau canalele la distanță sau plățile către alți clienți BRD, tot prin intermediul canalelor bancare la distanță. Totodată, clienții beneficiază de dobânzi preferențiale, atât la creditele de nevoi personale, cât și la depozitele în lei și conturile de economii în lei deschise la BRD.

Ca noutate, cei care vin cu pensia la BRD până la sfârșitul lunii noiembrie pot fi premiați.

"În prezent, avem puse la dispoziția lor zece premii a câte 5.000 de lei și 50 de premii a câte 1.000 de lei", a completat directorul BRD Constanța.

Trebuie menționat și faptul că depo-zitele la termen în lei le sunt oferite seniorilor la dobânzi speciale, mai mari cu 0,10% decât dobânda standard. Totodată, contul de economii Atucont în lei beneficiază de un bonus de 0,15% față de dobânda standard. Și creditele de nevoi personale Expresso sunt oferite cu reducere de 10% la dobânda fixă pentru împrumuturile de până la 68.000 de lei. 

Comentează știrea

Murphy
19 octombrie 2016
O mare rusine BRD !

Ai inregistrat o mare rusine BRD, o persoana din poza dvs. este "persona non grata", mai analizati cand dati premii la oha, nu dau nume, pentru cine stie si cunoaste, isi da repede seama despre cine este vorba, ghici ghicitoarea mea cine-i persoana ? Pot da raspuns aici si toti cititorii de bine care recunosc "persona non grata" !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Septembrie 2016
Stire din Economie : Mozaic economic
Pagina a fost generata in 1.0297 secunde