Prima Casă în lei. Care sunt dobânzile BCR

207

Articole de la același autor

Banca Comercială Romană (BCR) acordă credite în lei în cadrul Programului Prima Casă, la o dobândă de ROBOR la 3 luni plus o marjă de 2,30% pe an în cazul clienților care își încasează sau își vor încasa salariul într-un cont BCR. Clienții care nu își încasează salariul într-un cont BCR, beneficiază de o marjă a dobânzii de 2,5%.

BCR a primit în cadrul acestui program o sumă suplimentară în valoare de 45 milioane de euro pe care o va acorda sub formă de credite în lei.

Poate beneficia de credit Prima Casă orice persoană fizică care nu deține în proprietate exclusivă sau împreună cu soțul ori soția, nici o locuință, indiferent de modul și momentul în care a fost dobândită, sau care deține în proprietate exclusivă sau împreună cu soțul ori soția cel mult o locuință, dobândită prin orice alt mod decât prin Program, în suprafață utilă mai mică de 50 de metri pătrați.

După cum spuneam, dobânda este variabilă și este formată din ROBOR la 3 luni plus o marjă de 2,50% pe an. Clienții trebuie să dispună de un aport personal (avans) de minim 5%. Banca acceptă până la trei coplătitori.

De exemplu, pentru un credit de 160.000 lei, pe o perioadă de 30 de ani, rata lunară în acest moment (variază în funcție de ROBOR) este de aproximativ 1.189 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Octombrie 2012
Stire din Economie : Credit în lei pentru Prima Casă!?
Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Economie : Prima Casă, cumpărată cu lei?
Sâmbătă, 06 Octombrie 2012
Stire din Economie : Când nu putem folosi cardurile de la BCR
Pagina a fost generata in 0.4326 secunde