Primii câștigătorii ai Turneului de tenis "Cupa Zilei Marine Române"

249
7
Primii câștigătorii ai Turneului de tenis

Articole de la același autor

Au fost desemnați primii câștigători ai Turneului de tenis "Cupa Zilei Marine Române".

Proba simplu marinari: câștigător clc.- Marian Roca; finalist - ofițer cart punte Dragos Vasilescu;

Proba de dublu marinari : caștigători - Marian Roca și Adrian Mihalcioiu, finalisti - Nicolae Dudu

și Ioan Stiop.

Comentează știrea

Nu conteaza
14 august 2016
Sindicatul Nesimtirii

Dragos Vasilescu e patron de service auto si n-a mai navigat de vreo 20 de ani iar Nicu Dudu e jurist la ANR, numai marinar nu!Tot evenimentul e organizat de mihalcioiu din banii prostilor,sa se simta bine el si acolitii lui!

Unu pe aici
15 august 2016
Turneu de tenis

Daca e sa pastarm realitatea, organizatorul nu este doar sindicatul ci mai multe entitati cum ar fi ANR, APMC, Fortele Navale Romane si Sindicatul Liber al Navigatorilor. Cheltuielile cu mingiile, apa si cupele sunt in mare parte autofinantate de participanti iar terenurile sunt puse la dispozitie gratuit de catre Clubul de tenis. Nu se dau premii la acest turneu. Regulamentul acestui turneu: pot participa navigatorii (fosti si actuali) precum si cei ce sunt sarbatoriti de Ziua Marinei, adica si lucratorii portuari, iar la categoria "OPEN" poate participa orice jucator de tenis cu varsta mai mare de 35 de ani dar la dublu, media de varsta a jucatorilor trebuie sa fie de peste 45 de ani. Nu se admit doi fost jucatori profesionisti. Asta doar pentru transparenta. Il felicit pe dl. Mihalcioiu care alaturi de un grup de oameni inimosi au reusit an de an sa organizeze acest turneu, si mai mult, an de an sa il faca si mai competitiv. Sunt un jucator de tenis amator, am participat la turneu, nu am castigat dar am jucat, m-am simtit minunat si ii felicit pe Mihalcioiu si Rasica pentru reusita. Acestia au facut ceva pentru o mica comunitate, atat cat au putut ei. La dumneata de fapt NU CONTEAZA asta. Ce sa mai vorbim? In loc de critici nefondate hai la organizare, hai la joc. Totul este transparent si deschis oricui. La multi ani marinari, la multi ani lucratorului portuar.

Mario
15 august 2016
Bravo

Felicitari ! Nu multi pot organiza competitii la acest nivel. Imi pare rau ca sunt in voiaj. Este extraordinar ce s-a realizat. De Roka am auzit ca e jucator bun. Il felicit de la distanta si la anul voi face tot posibilul sa fiu acasa si sa particip chiar daca sunt din Galati. Aud si eu ca cineva face ceva chiar si la acest nivel pentru sport. Felicitari din Singapore baieti. La multi ani marinari ! Bravo domnilor de la Cuget Liber. Va citim chiar daca suntem in voiaj. Internetul e grozav.

Florin - marinar
15 august 2016
Turneu de tenis?

Nu stiu, intreb si eu, se mai pot organiza si alte turnee, cum ar fi tenis de masa?

Viorel / New Orleans
15 august 2016
Turneu de tenis

Felicitari SLN ! Felicitari organizatorilor si participantilor si bravo castigatorilor. Parca era si sectiunea Cupa Comandantilor. Adi Popa nu mai este pe lista castigatorilor? Stiu ca era jucator impatimit. La multi ani navigatori si familiilor voastre !

Nicusor
16 august 2016
Cupa

Asteptam si ultimii castigatori. Am auzit ca Dragos a castigat anul asta.

Nicusor
16 august 2016
Cupa

Asteptam si ultimii castigatori. Am auzit ca Dragos a castigat anul asta.

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 12 August 2016
Stire din Economie : Creștere neașteptată a PIB
Pagina a fost generata in 1.0347 secunde