Primul curs de formare din 2013, organizat de Camera de Comerț

249
La începutul lunii februarie, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA) organizează, în colaborare cu TUV Nord România, un nou curs de formare auditori interni ai sistemului de management integrat (calitate - mediu - sănătate și securitate ocupațională).


Acesta se va desfășura pe o durată de patru zile, începând de pe 5 februarie, între orele 9.00 - 18.00.

Reprezentanții CCINA explică faptul că acest curs urmărește în primul rând înțelegerea cerințelor fiecăruia dintre cele trei standarde de referință (ISO9001, ISO140001 și OHSAS 180001) luate în considerare la implementarea sistemului de management integrat, din perspectiva celor care evaluează sistemul, dar și cunoașterea și înțelegerea terminologiei specifice auditului sistemelor de management și a principiilor și tehnicilor utilizate în procesul de audit.

Grupul țintă este reprezentat de respon-sabilii sistemului de management calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională, responsabilii pentru sistemul de management integrat, responsabili cu situațiile de urgent, dar și consultanților.

Evaluarea cursanților are două componente: evaluarea continuă pe durata cursului, atât pe baza exercițiilor individuale, cât și de grup, precum și o evaluare finală pe bază de test scris. Fiecare absolvent va primi apoi câte trei certificate de auditori, pentru calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională, emise în limba română de TUV Nord România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 13 Decembrie 2012
Stire din Economie : Cine sunt "creativii" Constanței
Pagina a fost generata in 0.5585 secunde