Procedura de atribuire a lucrărilor de construcții a fost anulată!

222
Procedura de atribuire a lucrărilor de construcții a fost anulată! - procedurasursapimariaconstanta-1582550758.jpg

Articole de la același autor

Procedura de atribuire a lucrărilor de construcții în cadrul proiectului "Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Teoretic Ovidius Constanța" a fost anulată!

În luna august a anului 2019 a fost încheiat contractul de finanțare în cadrul proiectului "Creșterea eficienței energetice a imobilului Liceului Teoretic Ovidius Constanța" între primăria municipiului Constanța și Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În cadrul acestui proiect au fost demarate mai multe achiziții, dintre care cea mai importantă este procedura "Execuția lucrărilor de construcții". La această procedură a fost depusă o singură ofertă.

În urma analizării propunerii financiare, comisia de evaluarea a solicitat clarificări. Ofertantul nu a răspuns la această solicitare în termenul solicitat, drept pentru care procedura a fost anulată.

Dat fiind termenul scurt de implementare a proiectului, autoritatea contractantă, primăria municipiului Constanța, va relua în cel mai scurt timp posibil procedura de atribuire. Pe această cale, toți operatorii economici interesați pot verifica anunțul ce va fi publicat pe www.e-licitatii.ro și să depună oferte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4878 secunde