Afaceri imobiliare în stațiunea Mamaia. Se construiesc noi hoteluri și blocuri

2530
Afaceri imobiliare în stațiunea Mamaia. Se construiesc noi hoteluri și blocuri - fotofondconstructiinoimamaia1-1579637732.jpg

Articole de la același autor

Mamaia își sporește spațiile de cazare. În perioada următoare, va începe construcția mai multor hoteluri și blocuri de apartamente, în zone chiar din centrul stațiunii. De asemenea, mai multe hoteluri vechi și terenuri unde se află restaurante și piscine au fost scoase la vânzare. 


Restaurantul Național din stațiunea Mamaia va fi demolat. Primăria Constanța a eliberat un certificat de urbanism pentru SC Patria 2001 SA, pentru desființarea a trei imobile existente în apropierea hotelului Național. În locul acestora, va fi ridicat un imobil cu nouă etaje, care va cuprinde atât spații de cazare, cât și restaurant. De asemenea, agenții economici au solicitat aviz pentru a ridica o parcare supraterană, cu trei etaje. 


De asemenea, SC Unirea 2001 SA a obținut, de la Primăria Constanța, certificatele de urbanism pentru vânzarea mai multor terenuri din apropierea hotelului Patria. Este vorba despre o porțiune cu o suprafață de 596 mp, o altă porțiune cu 1.857 mp, unde se află piscina Patria, și o altă porțiune de 2.918 mp, terenul aferent piscinei Unirea. 


În apropierea hotelului Condor, o persoană fizică a primit certificat de urbanism pentru a construi un imobil P+1 și etajul al doilea parțial, cu funcțiunea de vilă turistică. În zona Cazino, la terasele 7 și 8, o firmă va ridica, de asemenea, un imobil cu două etaje, cu funcțiunea de alimentație publică și cazare. 


Și în zona Caraiman se vor deschide noi șantiere. Un SRL a obținut, pe 13 ianuarie 2020, un certificat de urbanism pentru acoperirea terenurilor de tenis și construire imobil cu opt etaje, din care ultimele trei tip terasă, cu funcțiunea de spații sportive și aparthotel. Iar un alt investitor a primit avizul pentru modificarea proiectului deja autorizat în 2016, în vederea supraetajării până la opt etaje și recompartimentare interioară. 


În curând, vor începe lucrările și la noua biserică din stațiunea Mamaia. Pe 12 ianuarie 2020, Arhiepiscopia Tomisului a obținut Certificatul de Urbanism nr. 467, prin împuternicit Pantazi Doru Emanuel, de construire a capelei "Buna vestire și sfânta cuvioasă Maria Egipteanca". 


4,2 milioane de euro pentru hotelul Richmond
De asemenea, pe piața imobiliară, la vânzare a fost scos hotelul Richmond, ridicat în anul 2008. Prețul pentru cine întreabă este de 4,2 milioane de euro. 


Hotelul are cinci etaje și 51 de spații de cazare, ocupând o suprafață de teren de 806 mp. Este vorba despre 40 de camere duble, patru camere VIP, trei apartamente și patru camere au fost remobilate în 2017. Așadar, viitorul proprietar nu cumpără doar un imobil, ci o afacere completă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5714 secunde