Procedura de înregistrare a cererilor pentru ajutorul de minimis a fost anulată

72

Articole de la același autor

Ministerul Finanțelor Publice a anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă, anularea procedurii de înregistrare on-line a cererilor de acord pentru finanțare în baza H.G. nr. 274/2013, cu modificările și completările ulterioare, și a listei cererilor de acord pentru finanțare înregistrate on-line, precum și - returnarea cererilor de acord pentru finanțare însoțite de documentele justificative depuse/transmise la registratura generală a Ministerului Finanțelor Publice, prin poștă cu confirmare de primire.

Anunțul vine după scandalul iscat pe 28.08.2013, ca urmare a modului de derulare a procedurii de înregistrare on-line pentru acordarea ajutorului de minimis. Potrivit ministerului, sistemul informatic ar fi fost de vină pentru disfuncționalitățile ce au împiedicat accesul egal al tuturor întreprinderilor interesate.

Rămâne de văzut cum va fi organizată viitoarea sesiune de depunere a cererilor, astfel încât să se asigure șanse egale pentru toate IMM-urile doritoare să obțină finanțare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.423 secunde