Producătorii agricoli din Medgidia și împrejurimi, învățați cum să ia bani europeni

158
Campania de informare "PNDR vine în satul tău" (ce privește informarea producătorilor agricoli referitor la derularea fondurilor europene), organizată de Agenția de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit (APDRP), cu sprijinul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, ajunge astăzi și în Medgidia.

Caravana va staționa cinci ore, în Piața Centrală, vizavi de Parcul 1 Mai, în intervalul 9.00 - 13.00, acolo unde sunt așteptați producătorii agricoli din Medgidia și din localitățile limitrofe.

Obiectivul principal al campaniei este creșterea indicelui de absorbție efectivă și corectă a fondurilor nerambursabile acordate prin PNDR, în sensul creșterii gradului de acuratețe și corectitudine a întocmirii cererilor de plată, precum și a cererilor de finanțare, au explicat reprezentanții APDRP.

Campania se realizează sub formă de caravană informativă, în cadrul căreia 15 rulote expoziționale parcurg un traseu național. Aceste caravane efectuează deplasări săptămânal, în total în peste 3.200 de comune, timp de zece luni, astfel încât să poată oferi informații și distribui materiale promoționale către beneficiarii PNDR (atât ai proiectelor de investiții încheiate cu APDRP, cât și ai plăților directe acordate prin APIA) și către publicul larg. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Martie 2013
Stire din Economie : Anunț pentru crescătorii de porci
Pagina a fost generata in 0.3859 secunde