Producătorii constănțeni, invitați la Expoziția Internațională de Textile și Pielărie

464
Vineri, la sediul Pavilionului Expozițional al Camerei de Comerț Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, producătorii din toată țara și din județ, prezenți la TINIMTEX, au fost puși la curent cu o viitoare acțiune similară, care va avea loc, în perioada 31 martie - 3 aprilie, la București. Este vorba despre ITP Expo - Expoziție Internațională de Textile și Pielărie, organizată de Romexpo.
Manifestarea are ca scop, potrivit managerului de proiect, Alin Stoica, realizarea unei platforme de afaceri pentru industria ușoară din România și din străinătate.
Conceptul de organizare cuprinde trei componente principale, "Contractare", "Evenimente specifice" și "Vânzare în pavilioane separate" și va fi structurat pe saloane tematice: de echipamente și tehnologii pentru industria ușoară, de materii prime și accesorii, de produse textile, articole de îmbrăcăminte, respectiv pielărie și încălțăminte, salon de tendințe și design vestimentar, salon internațional pentru imprimarea textilelor și un salon de servicii destinate acestei industrii.
Obiectivul principal al târgului este de a aduce față în față expozanți, producători din domeniu și reprezentanți ai sectorului de retail, ca vizitatori specialiști.
Alin Stoica a precizat că în cadrul târgului vor avea loc și mai multe evenimente speciale, printre care se numără și un show de modă, prezentare de modă comercială, workshop-uri pentru și cu designeri și comercianți, o gală a brandurilor românești, seminarii, dar și recepții. Ca noutate, Romexpo practică pentru prima dată tarife pe principiul vadului comercial. Pentru standurile poziționate la intrare se va plăti ceva mai mult, comparativ cu celelalte zone.
Potrivit lui Alin Stoica, pentru ITP Expo din perioada 31 martie - 3 aprilie, se mizează pe prezența a aproximativ 150 de firme.
Anca CHICU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5828 secunde