Program pentru pregătirea viitorilor bancheri de la EximBank

125
Program pentru pregătirea viitorilor bancheri de la EximBank - programbancheri-1443539582.jpg

Articole de la același autor

EximBank (banca statului român) va continua, în acest an, programul de internship derulat în parteneriat cu Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori (FABBV), din cadrul Academiei de Studii Economice București. 


În cadrul primei etape a programului de internship au fost selecționați trei masteranzi ai acestei facultăți, care au început să lucreze efectiv în bancă din ianuarie 2014. Programul s-a derulat pe parcursul a 12 luni, iar, la final, două dintre participante au rămas în echipa EximBank, fiind angajate pe perioadă nedeterminată, a anunțat Traian Halalai, președintele executiv al EximBank, la ceremonia de deschidere a anului universitar de la FABBV. 


EximBank este o instituție specializată care se implică activ în susținerea și promovarea mediului de afaceri românesc, sprijinind prin instrumentele financiare de care dispune proiectele companiilor locale. A pornit la drum ca agenție de export, însă, în timp, și-a lărgit gradual obiectul de activitate astfel că, în prezent, banca poate sprijini, prin instrumente financiare specifice de finanțare, garantare și asigurare, orice tip de societate comercială, fie că este IMM sau companie mare, derulează tranzacții internaționale, ori se adresează numai pieței interne. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 14 August 2015
Stire din Economie : Leul călărește pe cai mari
Pagina a fost generata in 0.5635 secunde